UskyldensHjerte og spiritualitet

0 0
Read Time:1 Minute, 15 Second

Spiritualitet er noget der ikke skal forstås – det er væren ligesom ærlighed og kærlighed. Men hvad er spiritualitet – det handler dybest set om vores sjæls rejse fra krop til krop. Som sådan er det ikke noget vi går og tænker over i dagligdagens tommerum, men man kan pludselig rammes af et eller andet, der gør at man føler en længsel, en lyst, en motivation til at lære bare at være. Spiritualitet forbinder jeg meget med diverse filosofiske tilgange fra diverse ismer trosretninger. Herhjemme har vi ikke lige den tilgang til at tro på at universet – det der kommer til os, skal vi lære af, og der er en grund til det. Men for mig har denne tilgang gjort det, at jeg søgte hjælp for at finde den vej der skulle til for at finde mit naturlige væren.

Balance med UskyldensHjerte

Spiritualitet handler også om at finde balancen i livet, balance mellem arbejde og fritid, balance mellem kaos og orden, balance mellem krop og sjæl, og der er mange steder hvor det er vigtigt at der er balance. Når der er ubalance, så sker der for mig noget i min krop, den siger simpelthen fra – det var noget af den jeg lærte hos UskyldensHjerte – når min ryg / lænd gjorde ondt, så havde jeg ikke sagt fra nogle steder, og der var kommet ubalance mellem krop og sjæl. Se det kunne jeg bruge til noget, for jeg kan ikke lide at have ondt i kroppen, og det fik mig til at tænke over min adfærd.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleppy
Sleppy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Social profiles