Unik brugskunst til dig og dem du holder af

0 0
Read Time:1 Minute, 18 Second

Brugskunst er kunst

Ofte bliver brugskunst ikke anerkendt eller kategoriseret som kunst. Men ligesom smykker er den kreative og unikke brugskunst også ren kunst. Den tanke er god at huske på, når man f.eks. køber små glas vaser eller kigger efter forretninger med et stort udvalg i unika brugskunst.

Selvom meget brugskunst sælges i større partier, har der stadig siddet en kunstner og udtænkt, formet og designet eksempelvis små glasvaser med et unikt og anderledes design, som ingen andre har udtænkt, fordi det kommer fra en kunstners hånd.

Æstetik er nøgleordet når det gælder unik brugskunst til hjemmet. Vi ønsker alle at indrette vores hjem, så det viser hvem vi er. Der er en kæmpe forskel i indretningen fra hjem til hjem. Det er endda på trods af moden og de tendenser der florerer fra tid til anden.

Unik brugskunst giver inspiration til indretning af hjemmet. Måske endda så meget at noget af indretningen sætter brugskunsten i centrum.

Det kan f.eks. være yndige små glasvaser, unikke lamper eller spændende anderledes figurer.

Unik brugskunst som gave til en du holder af

Har du en idé om en persons stil i hjemmet, kan du med held give f.eks. en unik lille vase i gave. Det kræver god indsigt og kendskab til personens stil.

Men rammer du ikke plet, kan genstanden muligvis give ny inspiration og pludselig blive en meget værdsat gave.

Det unikke er klart nok anderledes og til tider meget specielt. Det er individuelt hvad man synes er smukt. Det er det fantastiske ved vores forskellighed. Der er noget til enhver smag.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleppy
Sleppy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Social profiles