Sjove navnestickers til postkasser

0 0
Read Time:1 Minute, 16 Second

Nyt hus, nyt have, og selvfølgelig skal der også nye navne på postkassen. Jeg har flere steder set, at der er navneskilte med små tegnefigurer af hvor mange voksne og børn der bor i huset, og så deres navne – det syntes jeg er både morsomt og skønt at se på. Jeg havde bare ikke fundet dem i nogen butikker, så måtte ind og lede efter dem på nettet. Jeg vidste ikke lige hvad det var jeg skulle søge på, men fik at vide at jeg kunne forsøge at gå ind på sohu-shop.dk og se om det var noget i den stil jeg ville have. Hold da helt op, hvor var der mange forskellige former for navneskilte til postkasser herinde. Der var så mange at jeg ikke ville tage beslutningen selv, men hentede hele familien ind for at være med til at vælge.

Forskellige navneskilte

Nu var vores postkasse sort – og vi valgte en hvid tegning med vores navne som vi kunne sætte på vores postkasse – det blev rigtig godt, og jeg syntes også at det blev meget elegant at se på – det var i hvert fald noget helt andet, end vores obligatoriske navne strimler som vi plejede at have. Ud over vores navne skilt fra sohu-shop, fik vi også en gratis toilet sticker med i købet, så den blev vi selvfølgelig også glade for. Det var nemt at bestille på sohu-shop.dk og der var ingen problemer med hverken varen eller leveringen. Vi fik vores navneskilte til vores postkasse meget hurtigt.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleppy
Sleppy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Social profiles