Læring gennem leg med AILEFO modellervoks styrker dit barns kreativitet.

0 0
Read Time:1 Minute, 18 Second

Læring gennem leg

Vi mennesker er født med kreativitet i årerne. Det er ikke kun forbeholdt særligt udvalgte, som mange har brugt som undskyldning. Hvis ikke man har evnerne, er der jo ikke grund til at prøve. Det er forkert. Vi har det alle i os. Det handler bare om at folde det ud. At bruge det.

Folkeskolerne er blevet bedre – men der er stadig for stor mængde faglighed fremfor kreativitet. Kreativiteten bør være tilstede i alle fag – det gør eleverne mere modtagelige for læring og det lærer børnene at finde på nye og anderledes løsninger.

Kreative aktiviteter binder leg og læring sammen og der er mange måder at gøre det på. Tegne og male er de mest brugte aktiviteter, da de ikke kræver forberedelse eller materialer, man ikke har i forvejen. Men der er også andre nemme alternativer – et eksempel kan være AILEFO modellervoks. Her er det vigtigt at have for øje at modellervoksen helst skal være økologisk og allergivenlig.

Hvorfor bør børn og kreativitet gå hånd i hånd?

Den individuelle grund er at det er sundt for barnets mentale helbred. Nervesystemet slapper af, hjernen skaber nye forbindelser og barnet kan lære at udtrykke sine følelser gennem leg og læring via kreativiteten.

Sagt kort – kreativitet giver en højere livskvalitet og en større robusthed.

Men udover dette, så vil kreative børn helt automatisk søge løsninger, uden at være sat fast af begrænsninger og normer. Det vil altså være godt for innovationen i vores samfund, at fremstille voksne, der har disse evner til at finde løsninger, som andre ikke har fundet endnu.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleppy
Sleppy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Social profiles