Køb billig T-shirt i god kvalitet med dit eget personlige tryk og slip kreativiteten løs

0 0
Read Time:1 Minute, 22 Second

Den bedste T-shirt til prisen

Ofte hænger pris og kvalitet sammen. Men i nogle få tilfælde er det ikke helt sandt. ID T-shirts er et af de tilfælde. T-shirten er meget billig og kan købes overalt, både på nettet og i forskellige fysiske forretninger. Altså et meget populært stykke tøj. Man kan roligt kalde ID T-shirt for markedets mest solgte t-shirt.

Det er der en grund til selvfølgelig. Først og fremmest er T-shirten billig. Men som førnævnt gør det ikke ID tshirt ringere på nogen måde. Den er nemlig i overraskende god kvalitet.

En alsidig T-shirt til mange forskellige formål

ID T-shirts findes i flere forskellige forretninger. Både i de almindelige tøjforretninger, tøjforretninger med arbejdstøj, større supermarkeder og i forretninger, der sælger ID tshirt med eget tryk. I og med at T-shirten bliver brugt som en del af arbejdstøjet i flere firmaer, fortæller lidt om slidstyrken på dette stykke tøj.

T-shirten er fremstillet i 100 % bomuld og har det klassiske tshirt udseende. Størrelserne går op til størrelse 6 XL, så det skulle være muligt at finde en T-shirt, der passer. Både i størrelse og farve. Alle regnbuens farver er nemlig repræsenteret i T-shirtens udvalg.

T-shirten er forkrympet, hvilket betyder at den har været igennem en proces, der komprimerer fibrene. Altså bliver de trykket tæt sammen for derefter at blive mere og mere løse efter vask. Tøj der er blevet forkrympet, vil altså ikke krympe yderligere på trods af mange vask. Heller ikke ved vask ved 60 grader.

En ID T-shirt kan altså bruges i mange forskellige situationer og til mange forskellige formål.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleppy
Sleppy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Social profiles