Brug for en forsvarsadvokat i København.

0 0
Read Time:1 Minute, 15 Second

Jeg står her mandag morgen og har brug for en forsvarsadvokat københavn. solen skinner og jeg sidder i toget på vej til retten for at mødes med min forsvarsadvokat. Jeg skal ind og tale med ham om hvordan jeg står stillet til den straf muligvis står til at få, for min forseelse af at have siddet på fortovet midt i København og leget med tomme flasker, bedst som jeg troede at alt var ok, troppede politiet pludseligt op. De ønskede at jeg afgav en forklaring på, hvad jeg havde gang i, og hvad jeg selv syntes om det – og at jeg nok skulle få fat på en forsvarsadvokat. Jeg forklarede betjenten, at det bestemt ikke var hverken første eller sidste gang jeg havde siddet i de små gader i København og spillet på trommer. Jeg syntes at min mor skal komme med en forsvarsadvokat, så vi kan få løst denne sag uden de store skærmydslers. Min forsvarsadvokat er en kvinde, som i sin bedste alder har forklaret mig at hun kommer i en rød kjole og mødes med mig, således at jeg er informeret om hvad jeg skal kigge efter når hun dukker op i retssalen. Jeg glæder mig til at dette er overstået så jeg atter kan komme ud på gaden igen og slå på trommer også håber jeg at jeg næste gang hverken at skulle stifte bekendtskab med politiet eller for den sags skyld skal have fat i en forsvarsadvokat igen, da det virkeligt trækker tænder ud, sådan et forløb.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleppy
Sleppy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Social profiles